Wszystko o:

ast wynik

Ból pleców - wyniki badań

tabletkami Lypathyl teraz ok 200. Kyfoza kręgosłupa nieduża, w USG tylko prawy płat wątroby lekko powiększony ale to nic strasznego, tak mi powiedziano. Reszta USG ok. Wynik bilirubiny 1.3 troszkę zawyżony. Dostałem Lipaze Esentiale forte i Kreon 25000. Gastroskopia wykazała zapalenie dwunastnicy i żołądka

Wyniki badań przy porfirii

Właśnie odebrałam wyniki badań krwi, z których wynika ze mam: s-sodio 140 meq/l; s-potasio 5,0 meq/l; s-calcio 9,7 mg/dl; s-fosfato 5,3 mg/dl; s-transferrina 300 mg/dl; s-creatinina 1,63mg/dl; s-urato 6,3 mg/dl; s-transaminasi ast(got) 23; s-transaminasi alt(gpt) 20; concentrazione media hb(mchc

Celiakia, bóle brzucha - wyniki badań

Erytrocyty świeże 0-1 wpw Erytrocyty wyługowane 1-3 wpw Pasma śluzu: b. liczne Bakterie: liczne. Czy to oznacza, że mam zapalenie dróg moczowych? Co oznacza białko w moczu?Na początku chciałbym zaznaczyć, że bez zebrania pełnego wywiadu i przeprowadzenia badania przedmiotowego trudno jest interpretować wynik

Wysokie GGTP

Dzisiaj przyszły badania i mam tak: -AST 106 UI/I norma 0-38; -ALT 70 UI/I norma 0-42; -GGTP 425 UI/I norma 11-50. Najbardziej martwię się o wysokie GGTP. Co to może być, jest już bardzo źle?Przedstawione przez Panią/Pana wyniki badań laboratoryjnych opisują funkcję wątroby i dróg żółciowych

Uszkodzenie wątroby, a leczenie jodem

Mając ALT-110, AST-60, wskazujące na uszkodzenie wątroby (najprawdopodobniej po lekach)- czy mogę być poddana leczeniu raka brodawkowatego tarczycy (po resekcji płata) jodem promieniotwórczym, bez uszczerbku dla wątroby, lub jaka opcja pozostaje? Jakie skutki uboczne ma terapia jodem

Nie znalazłeś tego, czego szukasz? Zapytaj użytkowników

nieprawidłowe wyniki kreatyniny i ast u niemowlaka

Witam Odebrałam dzis wyniki badań krwi u mojej prawie rocznej córci i prawie wszystkie wyniki są w normie, jednak ast wyszło powyżej normy 38 (wg normy do 31) natomiast kreatynina poniżej normy (21). Z morfologii na szczęście tylko MCV, MHC i PDW poniżej normy. Dodam, że miała długo żółtaczkę po

Wyniki ast secretaries - juz sa!

Sa wyniki konkursu AST secretaries! Jest list w profilu! Gratulacje dla wszystkich laureatow! Brawo dla EPSO za szybkie dzialanie!

AST111 czy sa w grze Polacy i kiedy wyniki?

kiedy wyniki z AST111? czy beda Polacy na liscie rezerwowej (konkursy byly dla kilku zachodnich jezykow, ale Polacy startowali, tylko czy dostana sie na liste?)?

Re: wyniki AST 1

kTOS Z wAS PRACUJE W epso? WIECIE KIEDY BĘDA WYNIKI AST 1 na sekretarki?

Wyniki wewnetrznego AST1

Kiedy wreszcie beda wyniki z wewnetrznego AST 1 ???!!!! Podczas ustnego powiedzieli, ze w polowie wrzesnia. Na stronie napisane jest "wrzesien 2009". A na infolinii nikt nie odbiera.... Czy ktos cos wie? Bo ja sie chyba z nerwow nabawie jakiegos rozstroju zoladka...

wynik badania AST- cd.

dziewczyny dostałam wynik badania ast. 88 (norma 10-42). poprzednie adanie w maju, wynik 66. do lekarza ide dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. o czym może świadczyc taki wynik?

wynik badania AST?

witam, mam pytanie do was, bo lekarka nic mi nie chciała powiedziec. moja klara miała badaną krew. wszystkie wyniki w normie oprocz AST. WYNIK 60, NORMA 10-42. Co może oznaczac taki wynik? lekarka kazała tylko za jakies 2-3 miesiące powtórzyc badania.

Re: wynik badania AST?

moja córka w kwietniu miała AST-108, ponieważ była rehabilitowana to prawdopodobnie tak zadziałało.we wrześniu wynik 50 i lekarka juz ją wypisała z Poradni Hepatologicznej. Powiedziała, że u dzieci transaminazy w 1 roku zycia sa czesto podwyższone a szczególnie u dzieci rehabilitowanych

Re: nieprawidłowe wyniki kreatyniny i ast u niemo

AST u dzieci może być nieznacznie podwyższone. Niska kreatynina jest przy małej masie mięśniowej. Obniżone MCV i MCHC mogą świadczyć o anemii. Raczej spokojnie poczekaj na wizytę.

Drzewo składniowe

Drzewo składniowe, drzewo AST (ang. abstract syntax tree) czyli drzewo składni abstrakcyjnej - drzewo etykietowane, wynik przeprowadzenia analizy składniowej zdania (słowa) zgodnie z pewną gramatyką. Każdy węzeł wewnętrzny tego drzewa reprezentują pewną konstrukcję języka, a jego synowie znaczące

Tour de France 2009

we Włoszech, a szesnasty etap przebiega przez teren ItaliiValverde odwołuje się od zawieszenia. Początkowo do Touru zgłoszony był również Holender Thomas Dekker, ale ten miał pozytywny wynik testu antydopingowego na erytropoetyny. Specyfik ten jest zabroniony dla sportowcówThomas Dekker na dopingu

Tour de France 2010

tradycyjnie wyznaczona została w Paryżu.Podczas drugiego dnia przerwy w Pau testowi antydopingowemu został poddany późniejszy zwycięzca całego wyścigu Hiszpan Alberto Contador. Niespełna miesiąc później w próbce A stwierdzono występowanie zabronionego anaboliku Klenbuterolu. Pozytywny wynik dało

Socjalistyczna Partia Timoru Wschodniego

jest partią pochodną FRETILIN. W 1990 da Silva założył organizację pod nazwą Associaç?o Socialista Timorense z siedzibą w Dżakarcie. Skupiała ona głównie emigrantów z Timoru Wschodniego, którzy pracowali lub studiowali w ojczyźnie. W 1998 AST przekształcono w SPTW.W lipcu 2007 do SPTW dołączyło jeszcze pięć

Giro d?Italia 2007

90. edycja Giro d'Italia odbyła się w 2007 od 12 maja do 3 czerwca. Wyścig rozpoczął się na Sardynii, a zakończył się tradycyjnie w Mediolanie. Etapy Etap 1 - 12.05 : Caprera-La Maddalena, 24 km (TTT) Wyniki !Drużyna Kraj Czas 1 LIQ 33' 38" 2 AST + 13" 3 CSC + 30

Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.
Zasady zachowania poufności. O Wikipedii. Korzystasz z Wikipedii tylko na własną odpowiedzialność. Materiał pochodzący z Wikipedii został zmodyfikowany poprzez ograniczenie liczby przypisów. Wikipedia® is a registered tradmark of the Wikimedia Foundation.